Met de degelijkheid van vroeger en de visie op de toekomst

VISIE

Met het oog op de toekomst

De keuze voor een huis is een van de belangrijkste beslissingen die men in zijn leven maakt. Men geeft veel geld uit aan de plek waar men de komende jaren gaat wonen. Een goede woning voorziet een gezin van alles wat het nodig heeft om te eten, te slapen, te spelen en te werken. Een goede woning heeft een praktische inrichting die aansluit bij het leefpatroon. Een goede woning staat in een prettige omgeving, want wat er buiten de muren gebeurt, is net zo belangrijk als er binnen. Kortom, een goede woning heeft persoonlijkheid, vinden wij bij Levago Projektontwikkeling. Daarom gaan wij met veel zorg te werk bij de ontwikkeling van nieuwbouwprojecten. Wij beseffen dat een woning vooral in dienst moet staan van de bewoners. Daarom werken wij nauw samen met architecten, aannemers en gemeentelijke instanties, om zo tot hoogstaande projecten te komen met een meerwaarde voor de hele buurt.

 

PROJECT ONTWIKKELING

Het maken van keuzes

Succesvolle projectontwikkeling hangt af van het kiezen voor kwaliteit op basis van de wensen en behoeften van de bewoners, nu én in de toekomst. Levago werkt daarom aan duurzame projecten die de woonkwaliteit van bewoners en omgeving verhogen. Al onze projecten zijn gebaseerd op grondig marktonderzoek onder de doelgroep. Aan de hand van de vraag op de woningmarkt passen wij onze projecten aan op de behoefte van de consument. Wij maken gebruik van verschillende materialen en zoeken naar een opvallende vorm. De woningen zelf zijn gericht op wooncomfort en dankzij kenmerkende details in het ontwerp vallen ze op tussen standaardwoningen. Het succes van Levago is gebaseerd op een gedegen visie en kijk op wonen, klantgerichtheid, persoonlijkheid, duurzaamheid en goede service. Op het gebied van projectontwikkeling heeft het bedrijf een uitstekende neus voor projecten die zowel functioneel als origineel zijn. Met een waslijst van succesvolle projectontwikkeling in de Flevopolder en daarbuiten tot gevolg.

ZIEN VAN

Eindproduct voor ogen

Levago streeft naar projecten die opvallen tussen de eenheidsworsten. Kwaliteit is daarbij de maatstaf. Wij kijken altijd kritisch naar het stedenbouwkundig ontwerp. We wijken af van lineaire ontwerpen met als gevolg dat er een prettige en gevarieerde leefomgeving ontstaat die ook in de toekomst nog gewild is. Het uiteindelijke ontwerp is terug te leiden naar het marktonderzoek, en dus ook naar de wensen van de bewoners en hun omgeving. Ook tijdens de bouw blijven wij betrokken. Het eindproduct is het belangrijkste, het moet dus ook goed gebouwd zijn. Levago is een teamspeler: het moet klikken tussen alle betrokken partijen en er moet onderling vertrouwen en respect zijn; alleen dan kan een goed project tot ontwikkeling komen. Wij kijken er dan ook op vooruit om met u samen te werken!

© 2020 Provise Almere